Darin

Över 300 miljoner har streamat hans musik på Spotify och nu är Darin äntligen tillbaka med nya låtar! Den vackra singeln ”En säng av rosor” släpptes i maj 2020. Singeln har redan blivit en klassiker med över 20 miljoner streams på Spotify och den har även nått stor framgång på Svensktoppen, Rix FM topp6 m.fl.

Om Darin

Efter att i 10 år varit kungen av engelskspråkig svensk pop bytte Darin språk 2015. Första albumet ”Fjärilar i magen” slog ner som en bomb och bytet till svenska kändes som det mest naturliga i världen. I november 2017 kom det andra albumet på svenska, ”Tvillingen”. Även en enorm framgång med listettor och platinaskivor.

Under våren 2018 sålde Darin ut konserthus runt om i Sverige på sin över 25 spelningar långa turné. I Stockholm blev det hela tre fyllda kvällar på anrika Cirkus, en bedrift inte många svenska artister kan skryta med. Med publiken framför scenen skapades i ordets rätta bemärkelse popmagi. Darinfebern fortsatte under sommaren med storslagna kvällar på bland annat Gröna Lund, Liseberg, Peace & Love-festivalen, Uport Festival och Törebodafestivalen.

I maj 2019 bjöd Darin på tre unika arenaspelningar på Ericsson Globe, Scandinavium och Malmö Arena.

Vill du boka Darin? Klicka dig vidare till Boka artist

Följ

Lyssna