Danny Saucedo

Efter två grammis och fyra hyllade album som soloartist har Danny Saucedo erövrat svenska folkets hjärtan. I år firar Danny tio år som artist och står starkare än någonsin med ständigt nya hitlåtar på listorna, som ”Dör för dig”, ”Såsom I Himlen” och ”Brinner i bröstet”.

 

Den 25 januari intog Danny scenen på Hamburger Börs för att leverera en helt unik och nyskapande show, med fascinerande videoteknik, ljus- och ljudeffekter. Det blir energi, musikalitet och mycket dans i en spektakulär inramning. Men även intimt och nära, med mycket humor och självdistans. Allt signerat Fredrik ”Benke” Rydman. Med sig på scen har Danny en stor ensemble med tio av Sveriges absolut bästa dansare och musiker.

 

Showen har varit en given succé under våren och har därför förlängts till höst/vinter 2017.

 

"... Med denna föreställning vill jag visa för publiken var jag varit, och vart jag är på väg, men framför allt var jag befinner mig just NU!... " - Danny Saucedo.

 

Recensioner av krogshowen "NU" på Hamburger Börs:

 

”Danny som krogshowsartist - är han redo för det? Jajamän. När han strösslar hits i maxiformat är det bara att hålla i sig.”

+ + + + - Aftonbladet

 

”Det är nämligen på en intim scen som denna med en bombastisk show som Danny är som allra bäst.”

+ + + + - Expressen

 

 

 

 

Följ på hemsida  Följ på facebook  Följ på instagram  Lyssna på Spotify  Lyssna på iTunes 
Url:http://ws.spotify.com/lookup/1/?extras=albumdetail&uri=https://open.spotify.com/artist/5tVyieWwN9j09jXUovK2zN
res:System.Net.WebException: The remote server returned an error: (410) Gone. at System.Net.HttpWebRequest.GetResponse() at umbraco.library.GetXmlDocumentByUrl(String Url)


botbodyblackshadow