Adrian Macéus

Adrian Macéus som är Stiftelsen Friends yngste ambassadör är aktuell med en ny singel ”Bara Vänner”. Adrian använder sina egna erfarenheter när han skriver musik. Hans förra singel ”Det Blir Bättre” till exempel” handlar om att våga vara sig själv och tro på framtiden. En pepplåt för unga som kämpar med drömmar, prestation utanförskap, tvivel och mobbing.

”Bara Vänner” som handlar om kärlek och vänskap är Adrians femte singel. Andra låtar är ”Det Blir Bättre”, ”How Are You Now”, ”Ask You Out” och ”Lov”, som han skrev på svenska ihop med Josefin Glenmark.

Adrian är 14 år och har redan en imponerande resumé. Julen 2018 spelade han huvudrollen Leo i julkalendern ”Storm på Lugna gatan” och har även varit med i musikalen ”Så som i Himmelen” på Oscarsteatern.

Att Adrian Macéus skulle stå på en scen har varit en självklarhet för alla i hans närhet. Föräldrar, släkt, vänner och fullständiga främlingar har mer eller mindre frivilligt varit publik för otaliga framträdanden under hela hans uppväxt. Nio år gammal gick Adrian på en audition för musikalen Billy Elliot vilket så småningom ledde till huvudrollen Billy i musikalen som spelades på Stadsteatern i Stockholm 2017. I två år utbildades han för den krävande rollen i klassisk balett, stepp, jazzdans och teater.

Sen dess har Adrian bland annat filmat i Leif GW Perssons kriminalserie ”Det som göms i snö”, i ”Maria Wern” och gjort den svenska rösten till huvudkaraktären Miguel i Disney Pixars Oscarsbelönade biosuccé ”Coco”. Rösten till John Banks, i biofilmen ”Mary Poppins kommer tillbaka” och Unge Kung Ragnar i ”Frost 2”.

 

 

Kommande konserter

Följ på hemsida  Följ på facebook  Följ på instagram  Lyssna på Spotify  Se på youtube 


botbodyblackshadow