Adrian Macéus

Adrian Macéus som är Stiftelsen Friends yngsta ambassadör är aktuell med nya singeln ”Det Blir Bättre” som handlar om att våga vara sig själv och tro på framtiden. Den ska peppa unga som kämpar med drömmar, prestation utanförskap, tvivel och mobbing. Det är tufft att vara ung och Adrian har använt sina egna erfarenheter när han skrivit låten.

 

”Det Blir Bättre” är Adrians fjärde singel. Tidigare låtar är ”How Are You Now”, ”Ask You Out” och ”Lov”, som han skrev på svenska ihop med Josefin Glenmark.

 

Adrian är 14 år och har redan en imponerande resumé. I julas spelade han huvudrollen Leo i julkalender på SVT och har även varit med i musikalen ”Så som i Himmelen” på Oscarsteatern.

 

Att Adrian Macéus skulle stå på en scen har varit en självklarhet för alla i hans närhet. Föräldrar, släkt, vänner och fullständiga främlingar har mer eller mindre frivilligt varit publik för otaliga framträdanden under hela hans uppväxt. Nio år gammal gick Adrian på en audition för musikalen Billy Elliot vilket så småningom ledde till huvudrollen Billy i musikalen som spelades på Stadsteatern i Stockholm 2017. I två år utbildades han för rollen i klassisk balett, stepp, jazzdans och teater.

 

Sen dess har rollerna rullat på för Adrian. Han har spelat i Leif GW Perssons kriminalserie ”Det som göms i snö” och gör den svenska rösten till huvudkaraktären Miguel i Disney Pixars Oscarsbelönade biosuccé ”Coco”.  Han gör också den svenska rösten, till John Banks, i biofilmen ”Mary Poppins kommer tillbaka”.

 

 

Följ på hemsida  Följ på facebook  Följ på instagram  Lyssna på Spotify  Se på youtube 


botbodyblackshadow