Välkommen till US-familjen: Anis Don Demina!

Artist, låtskrivare, dj, Youtube-stjärna och folkkär genom Melodifestivalen. Vi är otroligt glada att presentera Anis Don Demina! Några snabba siffror: YouTube +500tn, Instagram +230tn, Spotify +28tn, TikTok +138tn och över 500 livespelningar samanlagt. Säg HEJ till vår nya kompis!

Anis Don Demina är en svensk artist, låtskrivare och DJ. Utöver det är har han även en av Sveriges största YouTube-kanaler med mer än 125 miljoner visningar och över 500 tusen prenumeranter.

Han gick från att DJ:a och släppa klubbhits som ”Wasted” och ”Sucker For Love” till att samarbeta med artister som; Timbuktu, Mapei, SAMI, Nils-Pontus (GAMMAL), Elias Abbas & Eric Saade. 2019 släpptes den uppmärksammade singeln ”Utanför (feat. SAMI & Elias Abbas)”, den första hiphop-låten i Anis namn.

Hitsingeln ”För stora för den här stan (feat. Mapei)” som kom 2019 blev snabbt en radio- och Spotifyhit. Anis blev sen ett folkkärt ansikte med singeln ”Vem e som oss” som släpptes under Melodifestivalen 2020, där han slutade på en femteplats i finalen. Låten klättrade snabbt till #2 på Spotify och placerade sig högt på den svenska radiolistan.

Säg HEJ till vår nya kompis och läs mer här.