UTSÅLT på hela Johnossis Sverigeturné – 19 stopp från söder till norr

Dela

Ett av Sveriges bästa liveband Johnossi meddelar att hela vårens turné är utsåld. Nu väntar 19 fullsatta och magiska kvällar, från söder till norr, med duons enorma scenenergi och högoktaniga liveshow.

Hela turnén är nu helt utsåld! Tusen tack till er alla! Även så här långt in i karriären känns ett utsålt gig precis lika kul som det gjorde i starten. Det är absolut ingenting man bara tar för givet. Vi är nu så jävla redo att krossa varje kväll och bjuda alla våra både gamla och nya fans på oförglömliga stunder tillsammans. 
Vi ses där ute!

/Johnossi

Hyllade Grammis- och P3 Guld vinnande rockduon släppte 2022 sitt sjunde album ”Mad Gone Wild” och spelade på både svenska festivaler, Kalas-turnén samt en lång Europaturné i somras. Detta är dock den första svenska klubbturnén sedan senaste albumet släpptes. Som förband tar de med sig Boy Destroy och Nordmark.

Sångaren John Engelbert har under hösten gjort succé i TV4s Så Mycket Bättre och där han tagit både de andra medverkande artisterna och TV-publiken med storm. Johnossis första tolkning ”Anxious Angel” (original av Maja Francis) gick direkt in på Spotify Topp 50 listans 3:e plats och hyllades av recensenterna. Lika uppmärksammad blev Johnossis arenarockversion av Måns Zelmerlöws gamla Eurovision-vinnarlåt ”Heroes”.

Parallellt med Johnossis tolkningar har Darin fått en hit med sin Så Mycket Bättre-tolkning av Johnossis stora singel ”What´s The Point” som är en av de mest spelade låtarna på svensk radio just nu. Likaså har stjärnskottet Daniela Rathana framgångar med sin svenska tolkning ”Återvändsgränd” av Johnossis orginalsingel ”Dead End”.