Utsålt på Darins akustiska höstturné – nu släpps fler datum

Dela

Hösten 2021 blir det en unik chans att komma artisten Darin riktigt nära. För första gången åker en av landets mest älskade artister ut på en akustiskt turné till vackra och utvalda lokaler. Flera datum är redan utsålda och nu utökas turnén med fler kvällar.

Efter en stor arenaturné 2019 (som även resulterade i albumet ”Live from Ericsson Globe”) släppte Darin ”En säng av rosor” under våren 2020 och popkartan fick ännu en gång ritas om. Efter närmare 40 veckor på Svensktoppen är den fortfarande en av svenska folkets absoluta favoritlåtar. ”En säng av rosor” kan verkligen sägas vara en klassiker redan nu, en sång som kommer leva för alltid. Redan har låten spelats 4x platina och har i över 12 månader haft en plats på Spotifys Topp50-lista.

För första gången gör Darin en serie akustiska spelningar, i vackra utvalda konsertlokaler. Det blir en chans att lära känna artisten Darin, att komma nära, att höra låtarna på ett nytt sätt och att få berättelserna bakom. Tillsammans med publiken blir det en intim musikalisk upplevelse med en av landets största och mest omtyckta artister.

Efter att flera kvällar redan sålt slut utökas nu turnén med fler datum i både Stockholm, Göteborg och Malmö. 

Kommande konserter

Laddar...