United Stage utökar den svenska personalstyrkan – och tar ytterligare ett steg mot att bli Nordens största artistbolag

Dela

Som en del av United Stages expansion på den nordiska livemarknaden rekryteras två nya tjänster i Sverige. Den 1 september 2021 tillträder Vala Esfahanian som Brand & Partnership Manager och Anders Leijon som B2B Manager.
 
Vala Esfahanian
 kommer närmast från en tjänst som Head of Entertainment & Onboard Experience på Tallink Silja och kommer att axla en helt ny roll som Brand & Partnership Manager. Tjänsten innefattar samarbeten med nya och befintliga partners kopplat till United Stages artister och varumärken. Samt att ta fram unika och nytänkande evenemangskoncept. Vala har även tidigare arbetat på Stockholm Globe Arenas i över ett decennium och har framgångsrikt drivit evenemangskoncepten Harem Nights och Atish med fokus på Persisk och Orientalisk musik.
 
– Vala kommer bli en viktig kugge i det svenska teamet med sin gedigna kunskap från åren på Tallink Silja, Stockholm Globe Arenas och som klubbarrangör. Rollen är som skräddarsydd för honom och det ska bli spännande att följa utvecklingen på nuvarande och framtida partnersamarbeten, säger Markus Wiking, VD på United Stage.
 
– Jag är väldigt glad över att få förtroendet och få vara en del av United Stage-familjen och tillsammans med kollegorna utveckla nya evenemangskoncept och partnersamarbeten. Jag är tacksam och rejält taggad, säger Vala Esfahanian.
 
Anders Leijon intar rollen som B2B Manager och ska ta arbetet med United Stages företagskunder till nästa nivå. United Stage har redan idag en betydande marknadsandel på området, men i och med rekryteringen skapas möjligheten att expandera ytterligare och producera mer innehåll och fler företagsevent. Anders har en gedigen bakgrund inom musik och upplevelseindustrin, med nyckelpositioner inom företag som Parks & Resorts, Live Nation och NRJ.
 
– Jag har arbetat med Anders när han var Partnership Director på Live Nation och vet vilket proffs han är när det handlar om att hantera kunden på bästa sätt. Anders är en person som får alla parter nöjda och han kommer förstärka vårt team ytterligare, säger Markus Wiking.
 
– Jag ser med mycket stort intresse fram emot att tillsammans med United Stages organisation ta nästa steg i utvecklingen för att möta framtiden på ett intressant och relevant sätt, säger Anders Leijon.