Turnépremiär för Melissa Horn – 10 konserter i Stockholm utsålda – släpper ny musik

Dela

Äntligen ny musik och turnépremiär med Melissa Horn. Den 8 mars släpptes ”Säg förlåt”, första låten från hennes kommande album. 

Imorgon onsdag är det turnépremiär i Stockholm med elva konserter på Södra Teatern, tio av kvällarna är helt slutsålda. Flera av vårens konserter i Helsingfors, Malmö, Göteborg samt Oslo är också utsålda och på andra är det bara ett fåtal biljetter kvar. 

Jag är mitt uppe i jobbet med en ny skiva. Det är en luddig men spännande och fin period att få vara i. På fredag kommer första låten och jag är så glad att ”Säg förlåt” blev till. Kul att den hinner komma ut innan turnén börjar. – Melissa.

Lyssna på SÄG FÖRLÅT.

”Säg förlåt” är producerad tillsammans med vännerna och sedan länge bandmedlemmarna Claes Björklund och Rikard Lidhamn.

Melissa Horn är en av Sveriges största och mest uppskattade artister. Hon har med sina målande texter om kärlek och relationer berört en stor publik med sin musik i över 15 år. Hösten 2021 kunde vi se henne i Så Mycket Bättre och versionen av Cherries ”Lämna han” berörde Sverige på djupet. Tolkningen blev snabbt en radiofavorit och har streamats över 20 miljoner gånger på Spotify. Under det efterföljande året gjorde Melissa närmare 60 konserter, många utsålda till sista plats. Publikens gensvar var fantastiskt och efter flera album som sålt både guld och platina, flera Grammisnomineringar och topplisteplaceringar, så är det fortfarande turnéerna som betyder allra mest för Melissa. 

Det ska bli skönt att få träda ur studiobubblan ett tag och träffa publiken. Det är verkligen en ynnest att få möjlighet att testa de nya låtarna och sen ta med den energin tillbaka in i albumet. – Melissa.

Kommande konserter

Laddar...