Theoz och Dolly Style slår arenarekord – TRE konserter samma dag på Annexet i Stockholm

Dela

Aldrig tidigare har någon artist genomfört tre konserter på en och samma dag på Annexet i Stockholm. Efter att ha sålt ut både ordinarie konsert och den extrainsatta matinéföreställningen långt i förväg står det nu klart att det blir en tredje konsert med Theoz och Dolly Style på Annexet 30 september. Tillsammans med gästartisten Kiana slår de därmed arenarekordet.

Sedan Theoz vann hela Sveriges alla hjärtan i Melodifestivalen med ”Mer av dig” har han under året både hunnit släppa ett nytt album och åkt ut på en succéartad turné. Intresset har varit enormt med bland annat fem utsålda konserter i Uppsala.

På Annexet i Stockholm får Theoz sällskap av Dolly Style, som i början av sommaren släppte den smittande låten ”JUMP”. Sedan dess har färgstarka Molly, Holly och Polly turnerat från Hörby i söder till Kalix i norr. Överallt har fansen tagit emot trion med öppna armar och högljudd allsång. Till konserterna på Annexet ansluter även Kiana, som tog sig till final i Melodifestivalen 2023 med ”Where Did You Go”.

Nu är Theoz, Dolly Style och Kiana redo för en rekorddag på Annexet – för första gången någonsin blir det tre konserter på en och samma dag i arenan!

THEOZ & DOLLY STYLE

Gäst: Kiana

30 sep kl 12:00: Stockholm Annexet – Matinéföreställning UTSÅLT

30 sep kl 15:00: Stockholm Annexet – Extrakonsert BILJETTER UTE NU

30 sep kl 18:00: Stockholm Annexet – Ordinarie konsert UTSÅLT

Biljetter hittar du här.