Takida på stor arenaturné i höst – skapar helkvällar för alla rockälskare

Dela
Takida på stor arenaturné i Sverige i höst. Hammer Bell Tour inleds den 20 oktober. 

I våras släppte Takida sitt åttonde fullängdsalbum och kan idag kan stolt kalla sig för ett av landets absolut främsta rockband med över 20 år på scenerna. Nu avslöjar bandet att det blir en stor arenaturné i oktober. Hammer Bell Tour inleds den 20 oktober. 

Sex arenor i Sverige kommer Takida förvandla till ett stora rockpartyn för landets alla rockälskare där festen börjar tidigt och slutar sent. Till sin hjälp för att skapa helkvällar tar de med sig supportakterna Hardcore Superstar och Royal Republic samt Nicke Borg (Backyard Babies) som exklusiv party starter.  

”Det känns svinkul att vi lyckats få med oss Hardcore Superstar och Royal Republic på arenasvängen i Oktober. Två riktigt bra band som alltid levererar. Det kommer att bli ett sjukt röj!”

Biljetter släpps fredag 6 maj 10:00 via unitedstage.se

Takida bildades 1999 och med debutalbumet ”Make You Breathe” (2006) slog de igenom stort. Året därpå kom jättehiten, den numera klassiska singeln ”Curly Sue”. Låten parkerade sig på Trackslistans förstaplats i 10 veckor och på Svensktoppen i mäktiga 54 veckor.Bandet firade sitt 20-års jubileum med en stor turné i Sverige, Norge, Finland och Danmark 2019 och en Grammisnominering för ”Årets Rock”.
Med hiten ”Master” blev bandet rejält stora i Tyskland och spelar även där på arenor. 

Kommande konserter

Laddar...