Sveriges hetaste hiphop- och r’n’b-artister på gemensam vårturné

Dela

Sveriges r’n’b-drottning Cherrie, Grammisvinnaren ASME och hiphop-legendaren Ricky Rich gör gemensam vårturné. Nio utvalda städer kommer få uppleva det bästa av det bästa. 

Med på turnén följer också framtidsduon Femme Fatale Selection som med sin unika blandning av afrobeats, pop, r’n’b, dancehall och Amapiano visar vägen in i framtiden. 

5/5 MARIESTAD – SAND
6/5 UDDEVALLA – GG
12/5 FALUN – HEYMAKERS
17/5 NYKÖPING – DOMINO
19/5 MOTALA – HARRYS
27/5 UPPSALA – BIRGER JARL
2/6 ENKÖPING – CINEMA
7/6 VÄSTERÅS – O´LEARYS
10/6 ÖREBRO – STRÖMPIS

Biljetter släpps torsdag 23/3 10:00. 

Cherrie
Sveriges egna r’n’b-drottning Cherrie har prisats på både P3 Guld, Grammis och har tilldelats en rad utmärkelser för sitt artisteri. Hon lyfter gärna fram sina rötter i ständig support för sin hemort och visar vägen för den yngre generationen.

2021 deltog hon i TV4s Så Mycket Bättre och gjorde bland annat en hyllad version av Peter Jöbacks ”Stockholm i natt”. 

ASME
Med två albumettor och en singeletta har Asme fans över hela Norden. Han har gjort stora samarbeten med tex Stormzy, Håkan Hellström, Axel Arigato med flera. P3 Guld och Grammis-vinster, en kvarts miljard streams och karriären har bara börjat för Asme! 

Ricky Rich
En unik röst, melodisk rap och orientaliska melodier. Så har den här legendaren lagt grunden för ett helt nytt sound. Han är inte bara känd för att alltid gå sin egen väg utan också för att skapa helt nya vägar. I år har du sett honom i SVTs hyllade dokumentärserie ”När hiphopen tog över”. 

Support: Femme Fatale Selection
Med sin unika mix av afrobeats, pop, rnb, dancehall och Amapiano ger den här duon nytt liv till musiken. Deras explosiva dj-set innehåller både dans och akrobatik. Under 2023 släpps både remixer och eget material, nu är det dags för Sverige att vakna!

Kommande konserter

Laddar...