UNITED

Se framtidens artister i sommar – ny minifestival i Stockholm

Dela

I augusti är det premiär för en ny scen i Stockholm. UNITED är en minifestival som riktar sig till publiken och musikbranschen, en chans att upptäcka dagens hetaste artister innan de kliver upp på de stora scenerna. 

17-18-19 augusti på vackra Fåfängan är det premiär för UNITED. Tillsammans kommer publiken och musikbranschen möta dagens mest efterlängtade artister live. Sex artister som är radions älsklingar, har flera placeringar på topplistorna och med sammanlagt över 230 miljoner streams. Det blir hög ”Jag var där när det hände” känsla! 

Biljetter släpps 1 juli 10:00.

17 augusti

Alba August
Under en gnistrande discokula och ett regn av lila konfetti levererar Alba mörk melankolisk pop med kylslagna syntar och en ljudbild större än allt. Storslagna ”Lights” har du garanterat hört. Alba August har du också sett spela huvudrollen i hyllade ”Unga Astrid” och fler stora filmprojekt är på gång. 

Clara Mae
Sannolikheten att du har lyssnat på en låt skriven eller framförd av Clara Mae är stor. Hon har turnerat flitigt i USA och Kanada samt gjort en stor Europaturné med kanadensiska Carlie Hanson. Nu har du chansen att uppleva en världsstjärna på nära håll som med kommande låtar rör sig närmare ett mer organiskt sound med personliga, berättande, ärliga och relaterbara texter.

18 augusti

Nils-Pontus
Linköping är världens mittpunkt och Nils-Pontus strålar av popmusik. Debuten heter ”Mamma” och från det distinkta pianointrot drar han in oss i ett fotografi fullt av klara färger. Pop på svenska som lyfter oss. Singeln är det första smakprovet som soloartist, tidigare har han släppt flera låtar och haft stora framgångar med gruppen GAMMAL tillsammans med Peg Parnevik.

Felicia Takman
Tre hyllade singlar (P3 älskar dem alla), en färsk EP och Felicia Takman är här! Hon skriver personlig pop på svenska, allt är självupplevt och texterna är en stor del av Takmans artisteri. Du har med största sannolikhet sjungit med i ”Dunka dumma hjärta dunka”, ”Vit månad” eller ”Du vann”. 

19 augusti

Junie
Egna debuten ”Ett steg fram” blev direkt en stor TikTok-hit med närmare 50 000 kreationer. Innan det hade Juni hunnit med att släppa ”Komma över dig” tillsammans med Norlie & KKV, en låt som i dagsläget rusat över 16 miljoner streams och blev soundtracket till sommaren 2020. Att Junie är en artist för framtiden råder det ingen som helst tvekan om. 

Alex Järvi
2020 utsågs han av P3 till Framtidens Artist. De filmiska och känslosamma låtarna har sedan debuten älskats av fansen. ”100 år” ”Tack för allt vi va” och vinterns vackra ”Nån annan än du” är alla bara början, Alex Järvi kommer fortsätta beröra oss i framtiden.

UNITED är ett samarbete mellan United Stage och Universal.

Kommande konserter

Laddar...