Norlie & KKV på stor sommarturné i Sverige och Finland

Dela

Norlie & KKV, Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag, har lyckats bli folkliga i tysthet med ett stålhårt band till sin armé av fans som bär dem fram genom en karriär av nästan uteslutande toppar.

Under våren 2023 fick publiken för första gången uppleva duon på landets bästa konserthus. Nu är det äntligen dags för en rejäl sommarturné, från Malmö i söder till Kiruna i norr med en sväng till Finland. Turnépremiär blir det på Gröna Lund i Stockholm den 16 maj.

Under våren kan vi också se fram emot ny musik från den ikoniska duon!

Om Norlie & KKV

Duon har sedan debuten 2011 gett oss några de största hitsen i modern tid; “Tröjan du hatar”, “Ingen annan rör mig som du” och “Din Idiot” har gjort Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag till självklara publikfavoriter. Norlie & KKV har nominerats till otaliga priser, stått på de största scenerna och samarbetat med bland andra Benjamin Ingrosso, Junie och Estraden.

Under hösten 2022 satte Sveriges mest ikoniska duo Norlie & KKV sin prägel på hela Så mycket bättre. 

Norlie & KKVs blandning av oförskämd pop med rötter i hiphop var en fingervisning om var populärmusiken var på väg långt innan den hade kommit dit. De har i dagsläget haft 6 stycken topp 10 placeringar, 20 top 50 placeringar på Spotifylistan i Sverige och deras musik har streamats över en halv miljard gånger.

Norlie & KKV har sedan dag ett ständigt turnerat och mellan albumen “Snart” (2013), “Alla våra låtar” (2016) och ”Se på oss” (2019) släppt ett otal singlar, samarbeten och remixer.

Kommande konserter

Laddar...