Norlie & KKV på drömmig sommarturné efter SMB-hits och konserthusfester

Dela

Under hösten 2022 satte Sveriges mest ikoniska duo Norlie & KKV sin prägel på hela Så mycket bättre. Under våren 2023 fick publiken för första gången uppleva duon på landets bästa konserthus.

Nu väntar en drömmig sommarturné som stannar till vid Gröna Lund, Brännbollsyran, Bayside festival och närmare 20 klassiska stopp sammanlagt. Den ikoniska duon Sonny Fahlberg och Kim Vadenhag har lyckats bli folkliga och har samtidigt ett stålhårt band till sin armé av fans som bär dem fram genom en karriär av nästan uteslutande toppar.

Om någon sagt att en bortglömd dansbandshit plötsligt skulle bli höstens första/största banger hade kanske nån tvekat. När Norlie & KKV gjorde Lasse Stefanz ”En sån som han (En man som han)” till sin i Så Mycket bättre visade de vilka otroliga artister de är, ingen kunde sitta still. Med ett unikt sound och en känsla för den publikfriande dansen bevisade Norlie & KKV ännu en gång att de är två av landets absolut största.

Duon har sedan debuten 2011 gett oss några de största hitsen i modern tid; “Tröjan du hatar”, “Ingen annan rör mig som du” och “Din Idiot” har gjort duon till självklara publikfavoriter. Norlie & KKV har nominerats till otaliga priser, stått på de största scenerna och samarbetat med bland andra Benjamin Ingrosso, Junie och Estraden.

Norlie & KKVs blandning av oförskämd pop med rötter i hiphop var en fingervisning om var populärmusiken var på väg långt innan den hade kommit dit. De har i dagsläget haft 6 stycken topp 10 placeringar, 20 top 50 placeringar på Spotifylistan i Sverige och deras musik har streamats över en halv miljard gånger.

Kommande konserter

Laddar...