Markoolio intar Annexet i höst – gör Sveriges största klubbspelning med bara brakhits

Dela

Med en blandning av hybris och överskottsenergi skrev han in sig i historieböckerna från dag ett. Den 15 september 2023 går Markoolio in i Annexet i Stockholm som ett svårslaget fenomen och genomför Sveriges största klubbspelning. Det kommer bli ljudlig allsång till ”Sola och bada i Piña Colada”, ”Vi drar till fjällen”, ”Mera mål” men också till nyare hits som ”Kassanova” och förmodligen plockar mamma Irma med sig en ”bävling”. Markoolio gör det igen! 

Marko ”Markoolio” Lehtosalo är älskad av alla. Under 2023 har karriären tagit ytterligare fart i TV4s succéprogram ”Marko & Irma” där han bygger ett hus till sin mamma och visar att humorn och älskvärdheten är stor inom hela familjen Lehtosalo. För ett tag sedan avslöjade superduon att det blir en säsong två. 

I december 2019, över 20 år efter debuten, fyllde han Avicii Arena med mäktig allsång och ett storslaget kalas. 

Med humor och befriande självdistans har Markoolios närvaro i den svenska artistfloran blivit en självklarhet, för att inte säga nödvändighet. Sedan debuten 1998 har han ett pärlband av brakhits som ”Sola och bada i Piña Colada”, ”Vi drar till fjällen”, ”Mera mål” och ”Ingen sommar utan reggae”. 20 år efter att han genomförde den numera legendariska konserten i en helt utsåld Globen gjorde han det igen, 2019 fyllde han än en gång arenan och bevisade att han är en ostoppbar maskin.

Född i Finland, uppväxt i Orminge utanför Stockholm och med en sällsynt känsla för allsång snurrade han in i våra liv. Från att vara artist, till skådespelare och vidare till ett fenomen.

Markoolio – Annexet Stockholm – 15 september

Biljetter släpps 31 maj 10:00 via unitedstage.se

Kommande konserter

Laddar...