Marcus och Martinus går till United Stage

Dela

Norska popsensationen Marcus och Martinus, som tidigare i år vann TV4:s tävling Masked Singer, har blivit sajnade av United Stage.

Marcus och Martinus från Trofors, Norge, är en av de största popfenomenen från Norden. Tvillingduon har hållit på med musik från tidig ålder, och slog igenom redan vid 10 års ålder när de vann musiktävlingen Melodi Grand Prix Junior i Norge. 

Deras slående musik och fängslande scennärvaro är omöjlig att inte gilla. Detta har resulterat i en otrolig fanbase över hela världen, 100 miljontals streams, och miljontals följare på sociala medier. Genom åren har de haft stora framgångar internationellt och turnerat över hela Europa. 

Efter en paus under pandemin, har de nyss fyllda 20-åringarna gjort comeback med ett helt nytt tilltal i musiken och en helt ny look. “Det har blivit dags att ta nästa steg och förhoppningen är att både gamla och nya fans ska hänga med på resan”, säger killarna.

”Första gången jag såg och jobbade med Marcus och Martinus var Gröna Lund och Liseberg 2016. Det var crazy! Gröna Lund har aldrig behövt stänga grindarna så tidigt och året efter sålde de ut 2X globen på 10 minuter. Det ska bli otroligt kul att presentera M&M 2.0. “ – Markus Wiking, Managing Director, United Stage