Lucianoz öppnar för Håkan Hellström på Stockholms Stadion

Dela

På sommarens turné har Håkan Hellström inte med sig någon öppningsakt, men inför turnéns största konsert gör han ett undantag. Nu är det klart att Lucianoz kommer att inleda konserten på Stockholms Stadion 5 augusti.

”Jag är otroligt hedrad över att vara förband till Håkan Hellström. Han är en artist som jag har inspirerats av länge och har lyssnat på så länge jag kan minnas. Det här är en dröm som går i uppfyllelse och jag känner en enorm ära över att få dela scen med honom, och dessutom i min hemstad. Jag ser fram emot att framträda och ge mitt allra bästa på en sån anrik spelplats. Jag vill rikta ett stort tack till Håkan för hans fina ord och uppmuntran och även till er alla som har stöttat mig hittills. Kärlek till er.”, sager Lucianoz.

Lucianoz är den skönsjungande dansbandsstjärnan som har gjort succé under året. Efter att ha släppt en cover på Stefan Borsh klassiker ”Det är ju dej jag går och väntar på” har Lucianoz fångat det svenska folket med tolkningar av klassiker som ”Piccadilly Circus” och ”Ingen Stoppar oss nu”.

”Så glad över att få presentera Lucianoz, en av mina mest streamade i år, tror jag. Han ger nytt blod åt några av mina gamla favoritdängor. Blåser liv dem. Så att man som lyssnare påminns över hur bra de här låtarna är. Det spelar ingen roll hur grå skyn egentligen är. Den är blå så länge musiken pågår. Det är hans förtjänst.”, förklarar Håkan.

I sommar syns Lucianoz på allt från Victoriadagen till Allsången. I detta nu spelar han dessutom in sin egen realityserie som kommer sändas på TV4 i höst. Men innan dess öppnar han alltså för Håkan Hellström på Stockholms Stadion.

Kommande konserter

Laddar...