Lars Winnerbäck gör två klubbspelningar i Norrköping i höst

Dela

9 juli 2024

När vi turnerade 2022 och började närma oss slutet av turnén kände jag en plötslig och stark lust att avrunda alltihop med en intimare klubbspelning. En behövlig efterfest. Det var inte möjligt då, jag kom på idén för sent och några hade redan bokat upp sig på annat håll. Sånt måste planeras i förväg lärde jag mig. 

Så nu har vi bokat två kvällar på Flygeln i Norrköping, den 6e och 7e september! 

Den stora turnéavslutningen blir på Zinkensdamms IP i Stockholm den 30e augusti. Sen kommer vi utan den stora turnéproduktionen till Norrköping för att göra två långa, varma klubbspelningar. SEN kan hösten komma. Det blir bra. Välkomna!

/Lars Winnerbäck


Lars Winnerbäck
6+7 september
Flygeln
Norrköping

Biljetter släpps 10 juli 12:00 på unitedstage.se. Begränsat antal platser.

Om Lars Winnerbäck:

I över 25 år har han tagit med sig det svenska vemodet upp på scen och satt ord på en hel generations känslor. På fjorton studioalbum har han skapat ett eget, tydligt igenkännbart, språk och myntat det kanske svenskaste ordet vi har: tandläkarväder.

Sensommaren 2023 släppte Winnerbäck sitt fjortonde album Neutronstjärnan, skapat tillsammans med Kents Joakim Berg och Martin Sköld. Publiken och kritikerna tog albumet till sig med öppna armar. För skivan tilldelades Lars Winnerbäck Årets Rock på Grammis-galan 2024.

Hösten 2023 följde en stor arenaturné som på flera orter var helt slutsåld, bland annat på Avicii Arena i Stockholm, Scandinavium i Göteborg och ett publikrekord på SAAB Arena i gamla hemstaden Linköping. 

Den 5 juli inledde Lars Winnerbäck sommarens stora turné i Kalmar.

Kommande konserter

Laddar...