Krunegård säljer ut TVÅ kvällar på Mosebacke – tar med sig hela bandet på alla fyra kvällarna

Dela

Markus Krunegård fortsätter traditionen med sälja ut på Mosebacketerrassen, nu är två av fyra kvällar i höst helt slutsålda. Samtidigt avslöjar han att bandet INTE kommer få ledigt under ”Trubadurkvällen”, så det är hög tid att skaffa biljett för den kvällen kommer gå till historien som en unik Krunegård-konsert. Fullt ställ blandat med ovanligheter. 

Otroligt, då är 2 konserter slutsålda till hösten, tack för det!

Första gigget blir fortsatt den finska rocken, MEN marknaden har talat.

”Trubadurkvällen” 

Jag tänkte trots allt lite mindre Bellman, jag tar med hela bandet, känns idiotiskt att arbetsbefriade dom under dag 2, m a o, dag 2 blir en bra blandning av ett ovanligt/vanligt gig + Bellman.

Sen lägger jag ner.

Traditionen med Krunegård på Mosebacke fortsätter! När sommaren drar sin sista suck och solen går ner över Stockholm har Markus Krunegård fyllt Mosebacketerrassen till bristningsgränsen, förra året blev det två helkvällar och storslaget turnéavslut för Krunehof.

I år växer traditionen ytterligare, under FYRA kvällar kommer Krunegård att frikostigt bjuda på alla sidor av sig själv. Varje kväll blir helt unik med ett speciellt tema. TVÅ av kvällarna är alltså redan slutsålda, inte en biljett finns kvar där.

19/9 Rock på finska
20/9 No more Trubadur LETS ROCK!
22/9 En ovanlig konsert *Slutsålt*
23/9 En vanlig konsert *Slutsålt*

Vi låter Krunegård själv berätta:  

———

KRUNEGÅRD PÅ MOSEBACKE 19/9-23/9
aka
KRUNEHOF återuppstår för en vecka
aka
SEPTEMBERFEST

KRUNEGÅRD PÅ MOSEBACKE 19/9-23/9

Jag hade tänkt låta alla vila från konserter med mig o mitt gäng under detta år men det känns för sjukt att helt låta bli.. det har dessutom blivit en av få återkommande saker i mitt liv att spela i Stockholm i slutet av sommaren, en tradition precis som tomten, så årets enda konserter ges o hörs o görs på Mosebacke, 4 shows only sen är det 2024.

KRUNEHOF återuppstår för en vecka

Ja, succékonceptet med restaurangen, där alla vet vad en snippa är, gör ett gästspel på Mosebacke.

SEPTEMBERFEST

Jag har aldrig varit på festen i München i oktober men det verkar kul o fritt så Krunehof @ Mosebacke får bli Septemberfest i oktoberfests anda (som jag ju inte känner till men ser fram mot att uppleva)

Kommande konserter

Laddar...