Kaizers Orchestra kommer till Sverige 2024!

Dela

Nu är det klart, det blir tre konserter med den norska sensationen Kaizers Orchestra i Sverige! Gruppens återföreningsturné i hemlandet, med hela 56 stopp, sålde slut på mindre än 15 minuter. Nu är hög tid för Sverige att hoppa på tåget och uppleva Kaizers Orchestra. Stockholm, Göteborg och Malmö är de tre svenska stoppen under Europaturnén.

Biljetter släpps 21/9 10:00.

Sextetten Kaizers Orchestras teatraliska alternativrock bryter språkbarriärerna. Trots att Kaizers Orchestra sjunger på norska är bandets udda, konceptuellt ambitiösa och triumferande musik trollbindande för alla lyssnare. Det är en blandning av skandinavisk och östeuropeisk folkmusik, turboladdad med högenergisk blues, indie, metal och rock.

Bandet åker ut på en storslagen turné 2024–2025 över hela Europa och samtidigt ger man ut samtliga album på vinyl.

Kaizers Orchestra bildades år 2000 när bandets sångare, keyboardist och trummis hittade varandra när de studerade till musiklärare. Gitarristerna var två gamla barndomsvänner och originalbasisten hittade de genom en rekommendation i den lokala musikaffären. Debuten skedde på en norsk festival och redan från första början exploderade publiken i gemensam allsång.

Återföreningsturnén utlovar större allsång, större publik och mer gränsöverskridande show!

Kommande konserter

Laddar...