Junie, Björn Holmgren, Grandi, och Dice of Nights åker på turné under nya konceptet Klubb Horisont

Dela

Klubb Horisont är ett nytt klubbkoncept. Det är en elektrisk festivalkväll, en ambulerande paketturné, som avser att ge nyetablerade artister chansen att få möta och bygga upp en livepublik.

Under mars och april får vi se Junie, Björn Holmgren, Grandi, och Dice of Nights tillsammans på 12 stopp runt om i landet. Klubb Horisont syftar både till att skapa nya speltillfällen för artisterna, samt att med tillgängliga biljettpriser stimulera en ny, ung publik ute i landet.

Turnén genomförs tillsammans med Kulturrådet.

Biljetter finns på http://klubbhorisont.se/

Junie

Bakom Junie står artisten och låtskrivaren  Maia Wright, som har en artistkarriär på engelska under sitt eget namn. Under våren 2020 skrev Maia texter på svenska, något hon inte gjort tidigare och en ny kreativ sida öppnades upp. Första låten blev ”Komma över dig” och släpptes tillsammans med Norlie & KKV och har idag 2x platina i Sverige. I våras släppte Junie och Hanna Ferm låten ”Välkommen åter” som blev en stor sommarhit. I år släpper Junie sitt debutalbum.

Björn Holmgren

Björn Holmgren tog Sverige med storm 2022 med singel ”Ut Med Allt” som gick rätt in på förstaplatsen på Spotifylistan i Sverige, och har idag mer än 10 miljoner streams. Efterkommande singeln ”Haglar” släpptes tillsammans med Olivia Lobato i samarbete med Spotify Studio It’s Hits och gick rakt in på topp 50. Nu kickstartar han 2023 med singeln ”Vackert slut”. Björn har länge varit aktiv på TikTok under sitt alias ”BussBerra” och har idag 165.000 följare på plattformen. 

Grandi

Electro-popduon Grandi består av låtskrivarna och producenterna Elsa Levahn och Stella Ringdahl. De blev 2022 först med att bli signade till Lalehs musikbolag PALANG. I somras tog Grandi steget ut från studiobubblan och släppte debutsingeln ”Everyone” och etablerade sin smittande dans-elektroniska ljudmatta som förvandlar vardagens tristess och problem till festpepp och empowerment. Deras musik bottnar i vänskap och syskonskap och målet är att musiken ska vara som den där vännen som alltid peppar och står upp för en. 

Dice of Nights

Dice Of Nights beskriver sig själv som en producent som vill tänja på gränserna för musikproduktion. Dice, som är hans smeknamn, startade sin resa med Swedish House Mafia, där han bland annat samproducerade låten ”Time” från deras senaste album. Därefter fortsatte hans musikaliska utveckling med ett flertal framgångsrika samarbeten, bland annat med Otto Knows på spåret ”Lover”. Med ett redan etablerat namn på Stockholms klubbscen och ett flertal gig runtom i Europa i bagaget, är Dice Of Nights nu redo för att komma ut i landet och bjuda på ny musik som varit hans kreativa fokus senaste månaderna!

Turnéplan

3/3 Heymakers, Falun

4/3 Strand Kök & Bar, Mora

10/3 Öja Nattklubb, Ystad

11/3 CollegeKravallen, Linköping 

17/3, Yaki-Da, Göteborg

18/3, Atlantis, Halmstad

24/3 Donners, Visby

31/3 Biff Grill & Bar, Eskilstuna

14/4 Mejeriet, Lund

15/4 The Tivoli, Helsingborg

22/4 Cinema, Enköping

28/4 Harrys, Motala