Julkonsert med Dolly Style på Hamburger Börs

Dela

Den 12 december intar popgruppen Dolly Style anrika Hamburger Börs för en exklusiv julkonsert. En tidig julklapp till fansen som längtat efter en gnistrande show med Molly, Holly och Polly!

Dolly Style har blivit 10-talets mest unika svenska popgrupp och fansen har skapat en helt egen pastellfärgad subkultur i sociala medier. Dolly Style slog igenom stort i Melodifestivalen 2015 med debutsingeln ”Hello Hi” och har sedan dess levererat hits som ”Cherry Gum”, ”Rollercoaster” och ”Habibi”. Trion har idag nämnare 200 000 lyssnare i månaden på Spotify och över 100 000 följare på deras YouTube-kanal.

Julkonserten på Hambruger Börs bjuder på en blandning av gruppens största hits och helt ny musik med jultema. Showen är en hybrid där fansen antingen kan vara på plats eller köpa en streamingbiljett via doors.live.

”Den 12:e december kommer vi till Hamburger Börs för att sprida värme och ljus i vintermörkret. Det finns inget bättre sätt att starta julen på än att komma och dansa å sjunga med oss! Vi sätter färg på vintern!” hälsar, Molly, Holly och Polly.

Biljetter ute nu via unitedstage.se / showtic.com / doors.live

Kommande konserter

Laddar...