HOV1 säljer ut TVÅ kvällar i Göteborg – släpper extrakonsert

Dela

Biljetterna till HOV1s två konserter på Trädgår’n i Göteborg tog slut direkt. Nu meddelar gruppen att det blir en extrakonsert, med 13-årsgräns, lördagen den 16 september. Det blir alltså hela tre konserter med HOV1 i Göteborg i september. 

Biletterna till extrakonserten släpps på torsdag 27/4 10:00. 

Över 1 miljard streams. 13 låtar har gått direkt in på Spotifys Top 50. Nominerade till 3 Grammis, vunnit 7 Rockbjörnar och fått 6 utmärkelser av P3 Guld. 
HOV1 är ett av landets absolut största artister och i sommar möter de publiken på festivaler och scener i Sverige, Norge och Finland.

Under 2021 lyckades HOV1 med den otroliga bedriften att bli den mest streamade akten på Spotify i Sverige och uppnådde en ny milstolpe i karriären genom att nå 1 miljard streams på sin musik. Förutom HOV1 så är det bara Veronica Maggio som har uppnått 1 miljard streams på musik på svenska.

HOV1 bestående av Ludwig Kronstrand, Noel Flike, Dante Lindhe och producenten Axel Liljefors Jansson slog igenom stort 2017 med sitt debutalbum ”Hov1” som blev 1:a på den svenska albumlistan. Sedan dess har de släppt ytterligare tre album (”Gudarna på Västerbron”, ”Vindar på Mars” och ”Barn av vår tid” ) som alla blev 1:a på albumlistan, vunnit 7 Rockbjörnar, 6 utmärkelser på P3-guldgalan och haft över 13 officiella singel 1:or.

Kommande konserter

Laddar...