Efter elva utsålda Södra Teatern – Melissa Horn kommer till Mosebacketerrassen i Stockholm

Dela

Efter en utsåld vårturné med bland annat hela elva fullsatta kvällar på Södra Teatern återvänder Melissa Horn till Stockholm. Den 11 och 12 september möter hon hemmapubliken på klassiska Mosebacke.


– Jag och mitt band avslutade precis en superfin vårturné och jag är så glad över att vi får fortsätta spela hela sommaren också. Mest i Sverige men även ett par stopp i grannländerna. Vi kommer spela en hel del nya låtar från det kommande albumet och det känns som att sommaren blir den perfekta inramningen för det. Med nytt tillskott blir bandet det största jag haft hittills. Det ska bli väldigt kul, och förhoppningsvis det bästa vi gjort. 

Med mig på scen har jag Robin Lindvall på gitarr, Carl Bodell på trumpet, Rikard Lidhamn på bas, Claes Björklund på keyboards, Magnus Ohlsson på trummor och Micke Nilzén på keyboards. 

/Melissa Horn

Förutom konserten på Mosebacketerrassen blir det en längre sommarturné. Det blir både turnéstopp i Sverige, på flera festivaler i Norge och på exempelvis Raseborg Festival i Finland. Turnén inleds veckan efter midsommar i Nyköping. 

Om:

Melissa Horn är en av Sveriges största och mest uppskattade artister. Hon har med sina målande texter om kärlek och relationer berört en stor publik med sin musik i över 15 år. Hösten 2021 kunde vi se henne i Så Mycket Bättre och versionen av Cherries ”Lämna han” berörde Sverige på djupet. Tolkningen blev snabbt en radiofavorit och har streamats över 20 miljoner gånger på Spotify. Under det efterföljande året gjorde Melissa närmare 60 konserter, många utsålda till sista plats. Publikens gensvar var fantastiskt och efter flera album som sålt både guld och platina, flera Grammisnomineringar och topplisteplaceringar, så är det fortfarande turnéerna som betyder allra mest för Melissa.

Kommande konserter

Laddar...