Darin gör stor arenaturné 2023

Dela

Darin är hyperaktuell den här hösten med nya singeln ”Satisfaction”, Laleh-duetten ”Vi är på riktigt” och medverkan i Så mycket bättre med ”What’s the Point” som snabbt blev en hit på både radio och topplistan. Nästa höst blir knappast lugnare. Klart är nu att han 2023 gör en omfattande arenaturné med totalt elva stopp runtom i landet.

Biljetterna släpps 30 november.

Förra hösten gjorde Darin en akustisk höstturné som drog fulla hus överallt. 

Nästa höst är det dags för en ny vända runtom i landet.

Det blir totalt elva stopp på den stora arenaturné som Darin ger sig ut på 2023. Premiären äger rum på Saab Arena i Linköping den 29 september och avslutningen är förlagd till Tegera Arena i Leksand den 4 november.

Darin är den här hösten aktuell med Laleh-duetten ”Vi är på riktigt” och medverkan i Så mycket bättre, varifrån han han fått en hit med sin version av Johnossi-låten ”What’s the Point”. Därutöver gav han nyligen ut klubbiga singeln ”Satisfaction”. Låten, inspirerad av George Michael och Prince, skrev han i London tillsammans med Wayne Hector och Luke Fitton. 

Genom åren har Darin haft sju albumettor, trettio guld- eller platinasinglar och över en halv miljard spelningar på Spotify. 

Darin Arena Tour 2023, presenteras av United Stage i samarbete med FKP Scorpio.

Kommande konserter

Laddar...