Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Zoe Lobos in 2024/2025.

 • Om Zoe Lobos

  Zoe Lobos är aktuell med ny musik under 2024, och vi kan vänta oss ett flertal intressanta singelsläpp och EP under våren. En artist att hålla koll på framöver!

  Söderortsartisten Zoe Lobos debuterade år 2020 med sin låt ”Dubbelmoral”, och hon förstod snabbt vilken musikalisk bana hon skulle ta. I stället för att låta sig placeras i ett musikaliskt fack upptäckte hon att just blandningen av att rappa, sjunga och experimentera med olika sound var det som skulle komma att bli hennes unika stil. Med rötter från Uruguay har Zoe visionen att föra samman sitt latinamerikanska ursprung och svenska uppväxt i sin musik – vare sig det gäller beat, melodi eller språk ska musiken vara autentisk rakt igenom.

  Zoe släppte sin debut-EP 100% i november 2021, med medryckande spår som La Llamada och Con Calma. Skivan är förankrad inom alternativ hiphop med inslag av latinamerikanska ljudbilder, och gästas av bland andra BoBo. Genom åren har hon även samarbetat med ett flertal stora namn inom svensk hiphop. I samband med släppet har Zoe gästat många festivaler och haft spelningar runt om i landet (Mama Massive, SpringBeast, Det Gror I Betongen, La Olita, Uppsala Loves HipHop etc.), och blivit hyllad för sitt sätt att leverera på scen med ett tydligt budskap: att hon är här för att ta över.

  Med förebilder som Linda Pira och Rosalía, samt inspiration från olika latinamerikanska genrer som salsa, reggaeton och cumbia är hon här för att bredda hiphopgenren. Detta gör hon tillsammans med sitt band eller med en enklare DJ-uppsättning som får varje klubb att bli svettig.

   

Lyssna på Zoe Lobos

Boka Zoe Lobos

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Zoe Lobos och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Zoe Lobos hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Zoe Lobos
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!