William Segerdahl

Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for William Segerdahl in 2023/2024.

 • Om William Segerdahl

  Hans låttitlar är lika korthuggna som han själv är lång. Men bakom debutsingelns titel ”Problem” presenterar William Segerdahl svensk pop på svenska med tveklös innehållsspäckad kraft. Singeln har följts upp av ”Dansgolv”, ”Det kanske inte är så farligt” och senaste ”Stanna kvar hos mig”.

  Det blir en skön gåta att vi talar om en 17-årig debutant från lilla Vänersborg med bara knappt ett halvår av seriöst låtskrivande i studio bakom sig. William Segerdahl mötte visserligen sitt skivbolag via sin medverkan i ”Idol” sent 2018. Men det är i dag i princip den enda aspekten på hans artisteri som signalerar talangtävling. Efter att ha gjort låtskisser hemma i pojkrummet i några år har han nu på kort tid förädlat detta till soulfärgade, självlysande pop-pärlor som en aning skvallrar om hans personliga favoriter – som amerikanen Jon Bellion och svenskar som Oskar Linnros.

  Han drömmer om att få klistrat på sig etiketter som ”genuin” eller till och med ”kreddig”. Men nöjer sig än så länge med att vara djupt stolt över att ha fått ihop en första dynamisk kollektion låtar, från pushig pop till ballader kompade endast av elpiano.

   

  Pressmaterial

Lyssna på William Segerdahl

Boka William Segerdahl

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för William Segerdahl och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka William Segerdahl hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för William Segerdahl
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.