Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Victor Crone in 2023/2024.

 • Om Victor Crone

  Tävlar i Melodifestivalen 2023.

  2019 tävlade Victor Crone för Estland i Eurovision Song Contest med låten ”Storm”. Låten gör succé på radio och Spotify och har över 9 miljoner streams. 2020 var han tillbaka i Melodifestivalen med låten ”Troubled waters”. Den här gången för Sverige. Låten tog sig direkt till final.

  Victor Crone är född och uppvuxen i Österåker utanför Stockholm, han började spela gitarr och skriva låtar redan i 14-års åldern. Victor åkte över till USA redan som 18-åring för att skriva låtar i både Los Angeles och Nashville. Att Victor fick möjligheten att skriva med legender som Dian Warren, Eric Bazilian och Desmond Child gjorde inte saker sämre. Väl hemma startade jobbet med att spela in och göra klart nytt material och hitta det egna uttrycket. Genom sitt nya management kom Victor i kontakt med Melodifestivalen. Våren 2015 uppträde Victor med Behrang Miri och låten ” Det rår vi inte för” som gick till andra chansen. Under 2019 var det andra gången Victor tävlade i detta sammanhang då han tog hem vinsten i Estlands motsvarighet Eesti Laul.

   

Lyssna på Victor Crone

Boka Victor Crone

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Victor Crone och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Victor Crone hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Victor Crone
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!