Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Vera Carpe in 2023/2024.

 • Om Vera Carpe

  I januari har SVT’s dramaserie ”Tunna Blå Linjen” premiär och Vera Carpe har med två låtar i serien. Dels ”Gläns över stad och land” (släpptes i november 2020), men också en låt med ett oväntat samarbete. Det är en duett med Vera Carpe och Mikael Wiehe i Elvis Presleys klassiker ”Always On My Mind”. Som i Mikael Wiehes svenska översättning heter ”Jag tänkte jämt på dig”. Den låten släpps i februari 2021.

  Vera Carpe är 26 år och heter egentligen Vera Persson Carlsson. Carpe är en blandning av hennes efternamn Persson Carlsson men Carpe diem ’fånga dagen’ , handlar inte längre om att leva på impuls utan att stanna kvar och ta vara på den. Hon är född i Sundsvall men uppvuxen i Lund och bor numera i Malmö. Hon har under flera år inget hellre velat än att lyckas sätta ord på alla de starka känslor hon bär på inombords, och att det ska få brista ut i sång. Att få nå ut med sin musik och dela sina erfarenheter av att vara ung och att bli kär, och olyckligt kär, att dricka bort det som gör för ont. Att göra allt och lite till, för att festen aldrig ska ta slut.

  Under de senaste åren har Vera tagit hjälp för sin ADHD och sina alkoholproblem. Hon har genom sina texter och sin röst fått ur sig känslor och tankar om varför livet ofta känns så skevt. Att sluta dricka var det allra svåraste men också det allra största och bästa beslut hon fattat. Nu har hon istället börjat arbeta för att nå sina musikdrömmar. Och det har visat resultat.

   

Lyssna på Vera Carpe

Boka Vera Carpe

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Vera Carpe och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Vera Carpe hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Vera Carpe
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!