Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for VC Barre in 2024/2025.

 • Om VC Barre

  VC Barre är uppvuxen i Märsta och London. Han har nyligen fyllt 20 år och släppt musik helt independent sedan 2020.

  Musik har inte alltid varit fokuset utan började som något roligt att göra på fritiden. VC Barre skrev texter när han inte hade något annat att göra. Med tiden blev texterna bättre och Barre fann ett större intresse för musik. Han gjorde ”rap battles” mot artistkollegan ADAAM och han gästade även två av ADAAMs singlar. Fansen började direkt frågade efter mer musik från VC Barre.

  ”Jag skulle beskriva min musik som olika livsperioder. Alla mina texter är inspirerad av händelse som har hänt i mitt liv eller historier som jag har fått höra”, beskriver VC Barre sin musik.

  VC Barres låtar är en ren reflektion av hans liv. Det finns inga andra inspirationskällor som påverkar hans kreativa process när det kommer till att skriva texter. Däremot stänger han inga dörrar för nya stilar, när han hör en bra låt med en annorlunda stil så vill han gärna testa det.

  På bara två år har Barre samlat ihop över 85 miljoner streams och är en TikTok-fantast med över 2,4M likes. Hela 16 av hans låtar har gått direkt in på topp 100-listan. Fem av låtarna har gått in på topp 10-listan på Spotify.

  2021 var VC Barre och ADAAM Grammis-nominerade till Årets låt med ”TOPP”, han blev även nominerad till P3 Guld Årets hiphop/rnb.

  VC Barre har synts i flera etablerade medier och spelat på våra största festivaler som Way Out West och Lollapalooza.

  Sommaren 2023 släppte VC Barre en egen version av Albin Johnséns hit ”Din soldat” tillsammans med stjärnproducenterna Takenoelz och Pablo Paz. Innan låten kom ut så blev det en extrem spridning på första teasen Barre la upp. Det byggde upp hypen kring låten, många av fansen har växt upp med originalet låten precis som Barre. En klockren ide som blev till succé!

  Låten gick in på första plats, både på singellistan och Spotifys topp 50-listan.

  ”I slutet av dagen är målet att kunde bygga en framtid för mig och min familj med hjälp av musiken”, berättar VC Barre om målet som artist.

Lyssna på VC Barre

Boka VC Barre

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för VC Barre och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka VC Barre hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för VC Barre
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!