Trespassing

Konserter 2021/2022

Laddar...

We did not find any events for Trespassing in 2021/2022.

 • Om Trespassing

  Internationellt välrenommerade kompositören Mikael Karlsson och hyllade folkmusikduon Siri Karlsson har tillsammans skapat Trespassing. En audiovisuell konsert där mörka folktoner möter techno i en föreställning inspirerad av skogsrave. Fotografen Niklas Alexanderson gör visuals till konserten och Hanna Rönnbäck och Majli Af Ekenstam står för scenografi och kostym. På scen finns även ett band och en vokalensemble ledd av Katarina Henryson.

  Mikael Karlsson är kompositör, bosatt i Harlem, New York. Han har bland annat komponerat musik till baletterna A Swan Lake och Midsommarnattsdröm, gjort musik till film och TV samt samarbetet med artister som Lykke Li, Anna von Hausswolff, Mariam Wallentin, Andreas Kleerup och Alicia Keys. Han har även sommarpratat i P1.

  Siri Karlsson är en prisbelönt duo som experimenterar med folkmusik, friform och psykedelia. Duon består av Maria Arnqvist på altsax, synthar och sång och Cecilia Österholm på tenornyckelharpa, synth och sång. De mottog SKAPs avantgardepris 2018 och är just nu aktuella med sitt femte kritikerrosade album Horror Vacui som släpptes hösten 2019.

  Verket uruppfördes på Orionteatern 2019 med stöd från Konstnärsnämnden, Musikverket och Stockholms stad.

   

  Pressmaterial

Boka Trespassing

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Trespassing och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Trespassing hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Trespassing
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Agent