Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for TIX in 2024/2025.

  • Om TIX

    TIX är en av Norges största artister och kallas ofta gudfadern av norsk ”russemusikk” – alltså festmusik för studenter och ungdomar. Andreas Haukeland, som han egentligen heter, har de senaste åren skapat stor uppmärksamhet för låtar som ”Sjeiken”, ”Versace”, ”Ulovlig” och ”Shotgun” och kan tillräkna sig som en av Norges största kändisar idag. Under 2019 medverkade TIX (namnet kommer av att han har diagnosen Tourettes Syndrom) även med i norska Paradise Hotel, där han ödmjukt och ärligt gav bort sin egen finalplats.

    Inte bara har han tonsatt många norrmäns tonårstid, han har också skapat sig en gedigen karriär som professionell låtskrivare i Los Angeles och har bland annat vart med och skrivit megahiten ”Sweet But Psycho” av Ava Max. Efter utsålda turnéer både i Norge och i Sverige, och delat scen med artister som Justin Bieber, The Chainsmokers och Martin Garrix har TIX visat att han alltid, vart han än kommer, är kungen av festen.

     

Lyssna på TIX

Boka TIX

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för TIX och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka TIX hos oss

  • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
  • Exklusivt bokningsbolag för TIX
  • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!