Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Theo in 2024/2025.

  • Om Theo

    Artisten Theo slog igenom 2018 i den svenska musikindustrin med sin första singel Lately, bara tolv år gammal. Hans passion för dans och musik utstrålas i hans musikaliska talang som förtrollat en hel publik i Sverige och Skandinavien. Från att delat sin första video 2016, till att ha över 2 miljoner följare på Music.ly (TikTok) året efter, visar Theo hur hans interaktiva och personliga uttryck är både beundrade och inspirerande. Som sextonåring skickade han in låten Som Du Vill till Melodifestivalen 2022. Låten var en hommage till ungdomlig kärlek och frihet i toner av samtida svensk pop. Den kritikerrosade låten blev framröstad till en sjunde plats i finalen och har idag över sexton miljoner streams. Året därpå följer Theo upp med den välspelade låten Mer Av Dig som tog sig till en femte plats och blev hans fjärde låt som sålt platina med sjutton miljoner streams. I stallet av guld och platina försäljningar är Theori och Het några av Theos mest streamade låtar.

    Framtiden berättar om en mer mogen artist som tar sin talang till nya höjder som bjuder in till fler musikaliska framgångar. Genuiniteten och passionen är fortsatt genomgående fundament när Theo nu delar upplevelser från livet som ung vuxen. Genom egenskrivna texter får de trogna fansen och publiken ta del av en resa som berättar om kärlek, frihet och drömmar. Det är transparens som speglar Theos nya visioner där sången avtäcker en tro på sig själv och ambitionen att våga drömma. I sommar släpper Theo ett gäng nya låtar och åker ut på sin fjärde sommarturné – i år för första gången med musiker där dom tillsammans kommer stå på de större festivalscenerna och bjuda på en ordentlig show.

     

Lyssna på Theo

Boka Theo

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Theo och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Theo hos oss

  • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
  • Exklusivt bokningsbolag för Theo
  • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!