Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for The Wannadies in 2024/2025.

 • Om The Wannadies

  Pär Wiksten, sångare i The Wannadies, är hösten 2023 aktuell i Så Mycket Bättre. Nu är det klart att bandet åker ut på en längre turné våren 2024, premiär blir det i hemstaden Skellefteå den 2 februari.

  The Wannadies slog igenom på 90-talet som ett av de främsta namnen i den svenska indievågen. Med låtar som ”My Hometown”, ”You and Me Song”, ”Shorty” och ”Hit” nådde bandet långt utanför hemlandets gränser och åtnjöt bland annat stor framgång i Storbritannien och Japan. ”You and Me Song” har förekommit på såväl soundtracket till Baz Luhrmanns film Romeo + Juliet som i en lång rad reklamfilmer. hembygdshymnen ”My Hometown” har tolkats av så disparata artister som Annika Norlin och barnstjärnan Oscar Stembridge.

  2022 återförenades The Wannadies för en rad bejublade konserter som kulminerande i en storlagen spelning inför tusentals fans på Gustav Adolfs Torg under Stockholms Kulturfestival. Var det ett sista avsked från bandet som mer än någon annan präglade 90-talets svenska indievåg? Eller ett bevis på deras försatta status och därmed ett löfte om en fortsättning?

  Hösten 2023 medverkar bandets frontman Pär Wiksten i Tv4s Så mycket bättre. 2024 fyller deras klassiska album ”Be a Girl” (som bland annat innehåller ”You and Me Song”) 30 år. Två anledningar goda som några att svara med ett rungande ”Ja!” på ovan ställda fråga. The Wannadies kommer möta publiken igen.

  För det är det det handlar om, att möta publiken. Mer än att återförenas. Ett band som The Wannadies går nämligen inte att splittra hur som helst då de är lika mycket en familj som ett band. De senaste 20 åren har de mest varit det förstnämnda. Nu är det också ett band igen.

  Premiären sker 2/2 på hemmaplan i Skellefteå

   

Lyssna på The Wannadies

Boka The Wannadies

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för The Wannadies och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka The Wannadies hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för The Wannadies
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!