Takida

Konserter 2022/2023

Laddar...

We did not find any events for Takida in 2022/2023.

 • Om Takida

  Idag kan Takida stolt kalla sig för ett av landets absolut främsta rockband. De bildades 1999 och med debutalbumet ”Make You Breathe” (2006) slog de igenom stort. Året därpå kom jättehiten, den numera klassiska singeln ”Curly Sue”. Låten parkerade sig på Trackslistans förstaplats i 10 veckor och på Svensktoppen i mäktiga 54 veckor.

  Bandet firade sitt 20-års jubileum med en stor turné i Sverige, Norge, Finland och Danmark 2019 och en Grammisnominering för ”Årets Rock”.

  /Takida

  Höstens stora arenaturné med Takida är flyttad till februari 2023. Anledningen till att Hammer Bell Tour flyttas är att Robert Pettersson nyligen blivit sjukskriven och det omöjliggör ett genomförande av turnén hösten 2022.

  Köpa biljetter gäller för respektive ort. Konserten i Ö-vik ställs in och flyttas till Sundsvall. Biljetter till Ö-vik gäller i Sundsvall.

  Pressmaterial

Lyssna på Takida

Boka Takida

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Takida och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Takida hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Takida
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.