Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Sofia Jannok in 2023/2024.

 • Om Sofia Jannok

  Att musiken ska vara så fri och gränslös som möjligt är en av utgångspunkterna för Sofia Jannok. Den tanken går som en röd tråd genom hennes  karriär sedan scendebuten som 12-åring.

  Hon har skapat sig ett namn som en av Sveriges mest spännande artister och använder sin musikaliska plattform och sitt konstnärskap för att föra urfolkens talan.

  Hon har nominerats till flera Grammisar, belönats med Ulla Billquiststipendiet, Taube-stipendiet samt Konstnärsnämndens största stipendium som sträcker sig över tio år.

  Under våren 2020 släpptes ”Vacker Dálvi”, en EP innehållandes tolkningar av sånger signerade Bon Iver som gästades av Annika Norlin och Ane Brun.

  I Sofia Jannoks artisteri har hennes ursprung och aktivism varit en väldigt viktig del. Men efter att ha tolkat Bon Ivers sånger om hjärtesorg har hon till viss del ändrat riktning och är redo att visa upp en ny sida av sig själv på albumet ”LAVV U” (2021). En sida där såväl styrka som sårbarhet samsas sida vid sida och där kärleken har tagit en mer framträdande roll.

   

Lyssna på Sofia Jannok

Boka Sofia Jannok

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Sofia Jannok och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Sofia Jannok hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Sofia Jannok
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!