ShitKid

Konserter 2021/2022

Laddar...

We did not find any events for ShitKid in 2021/2022.

 • Om ShitKid

  ShitKid är ursprungligen ett alias för Åsa Söderqvist. Hon har på kort tid hunnit bli en av Sveriges mest omtalade artister.  

  I januari 2020 släppte duon en rå rocksmocka i form av albumet ”Duo Limbo​/​Mellan himmel å helvete”, med låtar på både svenska och engelska. Soundet kan beskrivas som en slags skev anti-pop. Heminspelad, lo-fi skriven och producerad av Åsa och präglad av influenser från bland annat grunge och garagerock.

  ShitKid debuterade 2016 och uppmärksammades omedelbart av bland andra The FADER, Dazed, P3 och SVT:s Gomorron. De har de senaste åren trätt fram som en av Skandinaviens mest spännande, nya, alternativa och provokativa liveband. De har turnerat runtom i Skandinavien och Europa med spelningar på festivaler som Roskilde, Way Out West, by:Larm och The Great Escape.

  2018 släpptes EPn ”This Is It” som introducerade ShitKids musik för en bredare publik. I samma veva gjorde duon sina första framträdanden i USA under SXSW-festivalen. Debutalbumet ”Fish” vann pris för Årets rockalbum 2017 på Manifestgalan.

  2019 kom albumet ”Detention” som blev Grammisnominerad i kategorin ”Årets rock”.

  Under hösten 2020 släpps nya ”20/20 ShitKid”.

   

  Pressmaterial

Boka ShitKid

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för ShitKid och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka ShitKid hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för ShitKid
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Agent