Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for TADROS in 2024/2025.

  • Om TADROS

    Sveriges 4:e mäktigaste YouTuber (2020) Sebastian Tadros är vida känd för sitt stora hjärta, energiska personlighet och fantastiska kreativitet som han har delat med svenska folket på sina sociala plattformar sedan 2016. Under 2017 producerade han sin första låt ”Proud” som har streamats mer än 8 miljoner gånger på YouTube och Spotify. 2018 turnerade Sebastian runt i Sverige som DJ för duon Samir & Viktor där han var uppskattad för sin förmåga att få igång publik och stora folkmassor på allt ifrån från nattklubbar till stora festivalscener. Sebastian har i sin framgång alltid gett tillbaka till sina följare och lyft fram unga talanger, något som resulterat i att han har utsetts till ”Årets förebild” (2021, Hey You Awards) och nominerats till ”Årets Goda Gärning” (2021) och ”Årets Stora Hjärta” (2022).

    Sebastians passion för musiken och obevekliga kreativitet har nu lett fram till hans största satsning hittills; musikprojektet ”TADROS” med målet att slå sig in som ett toppnamn inom genrerna EDM/POP HOUSE. Första låten ”WINGS” tar vid där ”PROUD” slutade för 5 år sedan. Låten är en personlig låt om hopp, drömmar, att våga trotsa oddsen och ”veckla ut sina vingar”. Flertalet låtar är under produktion och kommer släppas under första halvan av 2022. Var och en av dessa har skapats med syftet att lyfta varje publik, nattklubb och efterfest. I en tid där världen öppnar upp och människor är törstiga på gemenskap och fest kommer låtarnas hookiga refränger och tunga ”drops” gör TADROS vara en given allsångsfavorit på festivaler och spelningar.

Lyssna på TADROS

Boka TADROS

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för TADROS och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka TADROS hos oss

  • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
  • Exklusivt bokningsbolag för TADROS
  • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!