Saie Saie

 • Om Saie Saie

  Möt Saie Saie, en modern Janis Joplin från Stockholm. Saie Saie växte upp med musikaliska influenser så som James Brown, Curtis Mayfield, Aretha Franklin och Otis Redding. Vinyl och soulmusik var en ständig konstant i hennes barndomshem. Det var dock popmusiken som gav henne ett världsomfattande skivkontrakt med majorbolag. Men magkänslan sa något annat och Saie Saie vände de stora pengarna och berömmelsen ryggen för att hedra det som för henne är något andligt – musiken.

  Hon bestämde sig för att bli en mästare på sitt hantverk för att kunna dela med sig av gåvan hon har fått. Hon tog den längre vägen för att dyka så djupt hon kunde in i musiken även om alla trodde att hon var galen.

   

  ”Jag visste att jag hade ett ansvar att hedra gåvan jag har och inte slänga den genom att göra popmusik. Min röst är sällsynt och min röst är min. Alla mina inspelningar är utan autotune och inspelade helt live på band. Jag tänker inte försöka och låter som någon annan när jag låter som jag. Det tog mig år att odla det jag är idag som artist”.

Boka Saie Saie

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Saie Saie och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Saie Saie hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Saie Saie
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

KONTAKT

Agent/Artistfrågor:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!