Robbz x Brookz

Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Robbz x Brookz in 2023/2024.

  • Om Robbz x Brookz

    Kusinerna Robbz x Brookz från Stockholm började göra musik i tidig ålder, men det var först i augusti 2019 som de valde att börja släppa musik tillsammans. Deras singel ”TRIANGELDRAMA” klättrade snabbt upp på listorna och låg #4 på Spotifylistan i Sverige och topp 50 på Globala Viral-listan.

    Robbz x Brookz började sin karriär med ett sound inspirerat av den brittiska drillscenen där de blandade engelska och svenska och bjöd den svenska hiphopscenen något som ingen annan hade gjort då. De har på senare tid experimenterat med sin musik för att skapa låtar som ännu en gång är något helt nytt för svenska musikindustrin.

    Idag är dom aktuella med nya singeln ”Obsessed” där dom bjuder fansen på ett gungigt trap sound. I en intervju säger Robbz x Brookz att dom känns som  ”oslipade diamanter” och har ögonen på en internationell marknad. Vi kvarstår och ser vad grabbarna kommer med under 2023.

Lyssna på Robbz x Brookz

Boka Robbz x Brookz

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Robbz x Brookz och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Robbz x Brookz hos oss

  • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
  • Exklusivt bokningsbolag för Robbz x Brookz
  • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.