• Om Ricky Rich

  Ricky Rich har en unik röst och melodisk rap. Han är inte bara känd för att alltid gå sin egen väg utan också för att skapa helt nya vägar. Kombinationen av texter på svenska och engelska tillsammans med orientaliska melodier har lagt grunden för ett helt nytt sound.

  Ricky Rich växte upp med en musikaliska pappa som lärde sonen att sjunga. Musiken började som en rolig grej efter att en skada satt stopp för drömmen om att bli fotbollsproffs.

  ”Jag skojade med mina vänner att jag skulle bli rappare och började rappa för dem. Responsen var helt oväntad, de tyckte jag var bra. Den ena ledde till den andra och jag hamnade i en studio”

  Det tog inte lång tid innan karriären satte fart och idag är musik den viktigaste delen av Ricky Rich liv.

  2017 kom debuten, EPn ”Mitt liv”, med Miklo & Tusenfalk. Genombrottet kom snabbt och tillsammans med producentduon Mafia skapades historia med låtar som ”Min Diamant”, ”Abonnenten (Hey Babe)” och Habibi.

  2019 släpptes det hyllade debutalbumet ”Shhh” som sålde dubbel plantina. Året efter släppte han minialbumet ”Highs & Lows” med hits som ”Bless Me” och ”Ma Chérie”. Ricky Rich hunnit med att bli viral i Tyskland, legat på flera topplistor, samarbetet med flera internationella artister och släppt en singel med Spotify Studio 100.

Lyssna på Ricky Rich

Boka Ricky Rich

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Ricky Rich och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Ricky Rich hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Ricky Rich
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!