Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Ricky Rich in 2024/2025.

  • Om Ricky Rich

    2024 började med en stor framgång när han följde upp sin singel ”Holy Father” med en utsåld spelning på Pumpehuset i Köpenhamn. Under året kan vi se fram emot flera singelsläpp följt av en EP!

    Kommande turné innefattar en ny livesättning och band, något helt nytt för den svenska marknaden. Med Ricky Richs unika sound, hans förmåga att skapa hits och hans växande internationella närvaro står han inför ett år fyllt med potential och spännande möjligheter. Ricky Rich är inte bara en artist att hålla ögonen på – han är en kraft som omdefinierar den globala musikscenen.

    Ricky Rich, en av Sveriges lysande stjärnor i musikvärlden, står inför ett spännande 2024. Med en unik orientalisk stil som fångar essensen av hans hitlåt ”Habibi”, har Ricky tagit sig an världsscenen, stödd av Warner Music Germany. Hans vår är full av nya singlar, en försmak på det kommande EP och albumet. Hans internationella framgångar backas upp av stora samarbeten och intressanta collabs med svenska popeliten.

Lyssna på Ricky Rich

Boka Ricky Rich

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Ricky Rich och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Ricky Rich hos oss

  • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
  • Exklusivt bokningsbolag för Ricky Rich
  • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!