Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Rami in 2024/2025.

  • Om Rami

    Den 26 åriga Tumba-sonen Rami debuterade 2019 med platina-singeln ”Pu$ha” men det var under 2020 med mixtapet ”Kungar & Poeter” som han fick sitt stora genombrott på den svenska hiphop-scenen. Med hårda beats och texter inspirerade från vardagen som speglar den verkligheten Rami lever i fångade han en stor publik och började bygga upp en trogen fanbase.

    Hösten 2022 släppte Rami det första smakprovet från hans kommande debutalbum. Den Mackan-producerade singeln ”Vikt” har blivit adderad av Din Gata men Rami var även förbi studion nere i Malmö och framförde låten och den osläppta freestyle ”FTP” i Din Gatas format Båset. Låten fick även en musikvideo signerad regissören Viktor Skarbäck som har gjort flera uppmärksammade musikvideos för artister som Ant Wan, Asme och Haval.

    I november 2022 kom andra singeln ”Chanser”. Vi får höra Rami rappa på ett nytt typ av beat för honom men han flowar lika självsäkert och naturligt som vi är vana att höra honom.

Lyssna på Rami

Boka Rami

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Rami och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Rami hos oss

  • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
  • Exklusivt bokningsbolag för Rami
  • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!