Pussy Riot

Konserter 2022/2023

Laddar...

We did not find any events for Pussy Riot in 2022/2023.

 • Om Pussy Riot

  ”Pussy Riot är en intensiv smocka i solarplexus – och omöjlig att slita ögonen från” Så skrev Östersunds-Posten i sin recension av Pussy Riots föreställning ”Riot Days” som sattes upp under Storsjöyran 2019.

  Det feministiska punk- och konstnärskollektivet blev världsberömt efter sin protestaktion mot Vladimir Putin i Moskva 2012. En regimkritisk ”punkbön” som resulterade i fängelse för tre av medlemmarna, ovan nämnda Maria ”Masja” Aljochina, Nadja Tolokonnikova och Jekaterina Samutsevitj. En dom som under de två år de satt fängslade kritiserades hårt av omvärlden. Artister som Paul McCartney, Björk och Madonna hörde till de som slöt upp till Pussy Riots försvar. Om tiden i fängelse har Maria ”Masja” Aljochina skrivit boken Riot Days som gavs ut på svenska i höstas. Baserat på boken turnerar Pussy Riot med en föreställning där punk, electronica, teater, dokumentärfoto och protest förenas. En show lika intensivt kompromisslös som Pussy Riots politiska övertygelse.

  Showen har turnerat i USA och Europa till översvallande recensioner. Hösten 2019 genomfördes en skandinavisk turné på tio datum med nedslag i Stockholm, Göteborg, Lund, Uppsala, Norrköping och Umeå.

   

  Pressmaterial

Lyssna på Pussy Riot

Boka Pussy Riot

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Pussy Riot och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Pussy Riot hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Pussy Riot
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.