Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Petra Marklund in 2024/2025.

  • Om Petra Marklund

    Petra Marklund var med i den första omgången av ”Så Mycket Bättre”. Tolkningarna av Petters ”Mikrofonkåt” och Eldkvarns ”Kärlekens tunga” banade väg för en karriär på svenska och idag är hon en av Sveriges mest folkkära artister, synnerligen förankrad i det inhemska medvetandet och i den svenska folksjälen. Jättehiten ”Händerna mot himlen” fortätter än idag lyfta dansgolv och har passerat 65 miljoner streams.

    Karriären började tidigt 00-tal under namnet ”September” och då främst utanför Sverige när ”La La La (Never Give It Up)”, ”Satellites”, ”Cry For You” och ”Can’t Get Over” blev stora internationella dansgolvshits. I Sverige prisades hon med en Grammis för ”Årets Dans” 2005 (”In Orbit”). Petra Marklund har på sju album visat bredd som både artist, musiker och låtskrivare. Hon rör sig fritt mellan språk, genrer, vemod och glädje. Ett är säkert, det hörs alltid att det är Petra Marklund.

Lyssna på Petra Marklund

Boka Petra Marklund

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Petra Marklund och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Petra Marklund hos oss

  • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
  • Exklusivt bokningsbolag för Petra Marklund
  • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!