Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Petra Marklund in 2024/2025.

 • Om Petra Marklund

  Under sommaren 2024 kommer Petra spela på många klassiska semesterorter och festivaler.

  Hösten 2024 så kommer Petra att medverka i konsertkvällen Let the Music Speak, som är en hyllning till Björn & Benny, tillsammans med Linnea Henriksson, Peter Jöback och Tomas Andersson Wij att väcka såväl gamla som nya känslor till liv, med avstamp i en av tidernas mest berömda låtskatter.

  Petra Marklund är en av Sveriges mest folkkära och mångsidiga artister, känd för sitt djupa musikaliska uttryck och sina starka framträdanden. För att fira 20 år som artist 2023 släppte Petra EP:n ”And the Story Goes”, som innehåller akustiska versioner av några av hennes mest betydelsefulla låtar. Samma år släppte hon även årets Pridelåt ”Ocean of Love”. På senare år har Petra fortsatt sin framgångsrika karriär med albumet ”Frimärken”, där hon visar en mer personlig och mogen sida av sin musik. Petra slog igenom internationellt som September med hits som ”Cry For You”, ”Satellites” och ”La La La (Never Give It Up)”, och nådde stora framgångar på dansgolv världen över. I Sverige belönades hon med en Grammis för ”Årets Dans” 2005 för albumet ”In Orbit”.

  Petra deltog i den första omgången av ”Så Mycket Bättre”, där hennes tolkningar av Petters ”Mikrofonkåt” och Eldkvarns ”Kärlekens tunga” banade väg för en framgångsrik karriär på svenska. Hennes stora hit ”Händerna mot himlen” fortsätter än idag att lyfta dansgolv och har passerat 65 miljoner streams. Genom sin karriär har Petra visat bredd som både artist, musiker och låtskrivare. Hennes texter är ärliga och självutlämnande, vilket resonerar starkt med publiken. Hon rör sig fritt mellan språk, genrer, vemod och glädje.

  Ett är säkert, det hörs alltid att det är Petra Marklund.

Lyssna på Petra Marklund

Boka Petra Marklund

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Petra Marklund och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Petra Marklund hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Petra Marklund
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!