Petra Marklund

Konserter 2022/2023

Laddar...

We did not find any events for Petra Marklund in 2022/2023.

 • Om Petra Marklund

  Under 2020 har Petra Marklund släppt en rad singlar, en EP och ett album är på väg. I oktober kom ”Maneter” som hon beskriver så här:

  ”Idén till låten ”Maneter” kom när jag läst en artikel om just Maneter. Det både fascinerade och skrämde mig att dom, som det stod, ”saknar hjärta och hjärna och håller på att ta över världens alla hav”. Det blev så symboliskt”

  Det har gått ett decennium sedan Petra Marklund var med i den första omgången av Så Mycket Bättre. Tolkningarna av Petters ”Mikrofonkåt” och Eldkvarns ”Kärlekens tunga” banade väg för en karriär på svenska och idag är hon en av Sveriges mest folkkära artister, synnerligen förankrad i det inhemska medvetandet och i den svenska folksjälen.

  Karriären började tidigt 00-tal under namnet ”September” och då främst utanför Sverige när ”La La La (Never Give It Up)”, ”Satellites”, ”Cry For You” och ”Can’t Get Over” blev stora internationella dansgolvshits. I Sverige prisades hon med en Grammis för ”Årets Dans” 2005 (”In Orbit”).

  Förutom egna släpp har hon skrivit Grammisvinnande musik till Zara Larsson (”Only You”), sjungit för Sting på Polarpriset, skrivit musik till till Lucas Moodyssons HBO-serie ”Gösta” och specialskrivit musik till Benke Rydmans dansföreställning ”Stop. Play. Rewind.”. Bland mycket annat.

  Pressmaterial

Lyssna på Petra Marklund

Boka Petra Marklund

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Petra Marklund och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Petra Marklund hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Petra Marklund
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.