Patrik Jean

Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Patrik Jean in 2023/2024.

 • Om Patrik Jean

  Patrik Jean är artisten och låtskrivaren som gör emotionell pop med normbrytande texter.  Hans låtar kännetecknas av en röst med djup och tajta produktioner. Han är inte rädd för att prata om de stora livsfrågorna och kanske det viktigaste av allt; om rätten att få vara den man är.

  I år debuterade han som artist i Melodifestivalen med “Tears Run Dry”, som han skrivit tillsammans med Melanie Wehbe och Herman Gardarfve. Låten har uppnått otroligt bra streamingsiffror samt spelats på både P4 och Rix FM. Låten är producerad av Herman Gardarfve och LIAS, som precis belönats med en amerikansk Grammy. Patrik är även en etablerad låtskrivare med över 200 miljoner streams i ryggen.  Han har bland annat skrivit musik till James Arthur, Callum Scott och för TV-program som American Idol. Han ligger även bakom 2020 års Melodifestivalvinnare “Move”. Sedan 2018 har Patrik släppt sina mest personliga låtar själv, på eget bolag, och genom det fått en trogen fanbase och över 20 miljoner streams. Under 2020 skrev han mycket nytt material och experimenterade med sitt sound, vilket bland annat resulterade i Patriks andra och mycket personliga EP “Consequence”. Under året kommer vi få höra mer av Patrik Jean då det innan sommaren planeras en ny singel med ytterligare släpp i höst.

   

   

  Pressmaterial

Lyssna på Patrik Jean

Boka Patrik Jean

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Patrik Jean och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Patrik Jean hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Patrik Jean
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.