Oscar Stembridge

Konserter 2022/2023

Laddar...

We did not find any events for Oscar Stembridge in 2022/2023.

 • Om Oscar Stembridge

  Oscar Stembridge är en multi-instrumentalist singer-songwriter. När han var 5 år gammal började han att spela piano och han fortsatte snabbt därefter med gitarr, bas, ukulele och trummor. Han var den yngsta artisten någonsin som signade ett skivkontrakt med Universal Music Sverige.

  Oscar har många följare globalt och han har uppträtt på bland annat prestigefyllda event som Allsång På Skansen och uppträtt för kronprinsessan Viktoria på henne födelsedag. Oscar har över 170000 följare på sociala media och han har hyllats av inga mindre än Queen och Guns n Roses i deras sociala medier för sina covers. Oscar är aktuell i SVTs hit-serie ”KÄR”, både med musik och som en av huvudrollsinnehavarna.

  Oscar bryr sig mycket om vår planet och är ambassadör för TogetherBand, Surfers Against Sewage och Fridays For Future. Han spelade för 60 000 människor när han öppnade den största protestmarschen någonsin i Stockholm och spelade på Climate Live 2021. Oscar har släppt låtar med miljontals streams över hela världen men han hittar fortfarande tid att spela live på Malmös gator.

  Hans nya självskrivna EP släppas i början av 2022.

  Pressmaterial

Lyssna på Oscar Stembridge

Boka Oscar Stembridge

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Oscar Stembridge och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Oscar Stembridge hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Oscar Stembridge
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.