Oscar Ahlgren

Konserter 2023/2024

Laddar...

We did not find any events for Oscar Ahlgren in 2023/2024.

  • Om Oscar Ahlgren

    Oscar Ahlgren är en 18-årig ung sångare, rappare och ny artist från Hässelby i Stockholm som gör tidlös svensk pop/rap. I slutet av 2019 så började Oscar samarbeta med producenterna och låtskrivarna bakom ”Södra Station” och ”Lokal” och nu kommer uppföljningen av fjolårets succélåt, ”Stanna kvar” en ny känsloladdad duett tillsammans med stjärnskottet FILIPPA. Den nya singeln som heter ”Håll mig hårt” kan beskrivas som en powerballad i danstempo där rappen och sången skapar en kraftfull dynamik i kontrast med varandra. ”Låten handlar om ett förhållande som är trasigt och bortom räddning men som man inte riktigt kan släppa taget om”, säger Oscar själv om låten.

    Oscars musikintresset började redan i pojkrummet hemma i Hässelby som liten när redline-vågen med bland annat Dani M tog sig fart. Medan Oscars klasskamrater satt i skolbänken var han hemma och gjorde musik. Uppväxten har kantats av utmaningar och svårigheter i skolan och hemmen har varit många. Oscars bakgrund gjorde att han hoppade av skolan som 15-åring för att istället kunna satsa helhjärtat på musiken med höga mål i sikte. Rotlösheten som hans uppväxt präglats av skildrar Oscar i sina texter på ett rått och ärligt sätt.

Lyssna på Oscar Ahlgren

Boka Oscar Ahlgren

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Oscar Ahlgren och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Oscar Ahlgren hos oss

  • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
  • Exklusivt bokningsbolag för Oscar Ahlgren
  • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

United Stages Nyhetsbrev - Signa upp nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer spännande nyheter från våra artister.