Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Niello in 2024/2025.

 • Om Niello

  Niello (Niklas Grahn) släppte sin första singel ”Svett” 2013 och var högst upp på listorna och radion året efter med låten ”Legenden”. Han har där efter släppt ett flertal singlar och har totalt över 100 miljoner streams på Spotify. I november 2019 släpptes det efterlängtade albumet ”Dahlia” som är skrivet och producerat av Niklas själv tillsammans med hans bästa kompis Canto (som även producerat Galantis, Ilovemakonnen, Kid Ink, Lil Halima, ODZ mfl).

  Niello har jobbat med samtliga majorbolag men nu med det största, Universal. Under 2022-års Melodifestival deltog Niello ihop med Lisa Ajax med låten ”Tror du att jag bryr mig” som hamnade på en 3:e plats på topp 50 i Sverige! Med många samarbeten i bagaget (Danny Saucedo, Janice och Phantomen) har Niello blivit en hitmaskin som skriver, skapar bild- och filmmaterial helt själv. Med 300 spelningar i ryggen är Niello mer redo än någonsin för gig!

   

   

Lyssna på Niello

Boka Niello

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Niello och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Niello hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Niello
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!