Molly Sandén

Molly Sandén är utan tvekan en av Sveriges största artister och låtskrivare.

Konserter 2024/2025

Laddar...

We did not find any events for Molly Sandén in 2024/2025.

 • Om Molly Sandén

  Med över 730 miljoner streams på Spotify, mängder med Platina-singlar och album samt prestigefyllda priser är Molly Sandén tveklöst en av Sveriges största artister och låtskrivare. Nu ger sig Molly ut på en exklusiv akustisk turné i Stockholm, Göteborg och Malmö.

  År 2022 gjorde hon sin största turné någonsin, ”DOM SKA VETA” Arena Tour, efter det kritikerrosade albumet med samma namn. Albumet blev Grammisnominerat och turnén fick hyllade recensioner. Innan pandemin så hann Molly göra två utsålda akustiska gig på Cirkus i Stockholm och Konserthuset i Göteborg, nu följer hon upp med en liknande avskalad turné –  “ALLTING DÄREMELLAN”. Att få dra ner på tempot och möta fansen i konsertlokaler har länge varit en dröm för Molly.

  ”Det var såklart övermäktigt med arenaturné men nu längtar jag efter att få komma nära publiken igen. Jag vill bjuda in dom till mitt vardagsrum på en intim efterfest så vi kan sjunga tillsammans tills solen går upp” – Molly Sandén.

  Turnén sträcker sig över Stockholm, Göteborg och Malmö, med två stopp i vardera stad.

  Med akustiska inslag i vacker konserthusmiljö blir detta en unik upplevelse för fansen, något man absolut inte får missa!

Lyssna på Molly Sandén

Boka Molly Sandén

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Molly Sandén och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Molly Sandén hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Molly Sandén
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Kontakt

Agent/Artistfrågor:

Företagsevent:

Nyhetsbrev - Sajna upp dig nu!

Prenumerera på United Stages nyhetsbrev och få möjlighet till förköp före alla andra, information om kommande biljettsläpp och mycket mer!