Mohombi

Konserter 2021/2022

Laddar...

We did not find any events for Mohombi in 2021/2022.

 • Om Mohombi

  Mohombi deltog i Melodifestivalen 2019 med låten ”Hello” och sommaren 2019 släppte han fina ”My love”. 2020 var han tillbaka i Mello med låten ”Winners”, som tog sig direkt till final.

  Mohombi har levererat hit efter hit sedan solodebuten och megahiten ”Bumpy Ride” år 2011. Han kallar sitt unika sound för ”Afro-Viking” och musiken speglar hans svensk-kongolesiska arv. ”Det är musik som berättar en historia”, berättar Mohombi.

  Vid sidan av det egna artisteriet är Mohombi en framgångsrik låtskrivare. Han har samarbetat med världsartister som Nelly, Arash, Pitbull och Shaggy. År 2017 släpptes ”Mi Gente” med J Balvin, Villy William och Beyonce. Singeln steg till #3 på Billboard Hot 100 och var #1 mest streamade låten på Spotify sex veckor i rad. Den senaste releasen som låtskrivare är ”Dinero” med Jennifer Lopez ft Cardi B och DJ Khaled. Mohombis musik har sålt platina flera gånger om och 2016 prisades hans arbete som låtskrivare på Pitbulls album ”DALE” med en US Grammy för Best Latin Album.

   

  Pressmaterial

Boka Mohombi

Skicka oss en icke-bindade bokningsförfrågan för Mohombi och få ett snabbt svar på pris och datum.

Därför ska du boka Mohombi hos oss

 • Vi är Sveriges äldsta och mest erfarna musikbokningsbolag
 • Exklusivt bokningsbolag för Mohombi
 • Vi fixar allt från bokning till koordinering och marknadsföring

På vardagar svarar vi inom 24 timmar

Agent